APOLLON



Лихоманка про криптовалюту зростає, про це чують люди, і все більше і більше людей хочуть знайти про це більше і знайти спосіб бути частиною цього. Коли прийшла технологія блокчани, ми змінили багато чого, для кращого, ми говоримо. Так багато підприємств поліпшилися, тому багато компаній почали використовувати криптовалюту у своїй роботі. Нові ідеї йдуть щодня. Люди хочуть інвестувати в нові проекти. Ми маємо найбільший у світі інструмент, і це називається Інтернетом. Інтернет – це величезна база інформації, де ми можемо щось зробити. Інтернет пов’язував весь світ. Один з цих проектів – “Аполлон”
що таке Аполлон
Проект Apollon Blockchain спрямований на розробку та підтримку всіх пов’язаних бізнес-додатків з базовою технологією інфраструктури Blockchain. Бачення APO полягає в тому, щоб мати “вільний потік вартості”, що дозволяє користувачам або учасникам платформи користуватися перевагами багатих пропозицій технологій блокчейнів.
У липні 2018 року Фонд Аполлона організовує віртуальну реальність (“VR” VR, де людина може відчувати себе в тривимірному та взаємодіючому середовищі під час гри) і в центрі eSport у Гонконгу. Це буде перший та постійний центр Гонконгу VR та eSports. Група веде активні переговори з провідною розважальною групою в Нячанг, В’єтнам, з точки зору формування eSport розважального центру (-ів). Якщо Група повинна було побудувати великий масштаб платформи та допомогти ігровим операторам перебувати на платформі, зміни до споживачів або гравців будуть очевидними:
Споживачі або гравці можуть вибирати велику кількість ігор від операторів;

Різні оператори гри можуть запропонувати ігри з різноманітністю, що відповідає перевагам гравців, скажімо, у материковому Китаї, на Тайвані, Гонконгу та Макао. Це території китайської мови;


Звичайно, існують різні версії ігор, які могли б обслуговувати ринки Європи, Америки, Росії та Південно-Східної Азії (Індонезія, Таїланд, В’єтнам, Сінгапур та Філіппіни);


Як і будь-які ігри на ринку, гравці грають проти операторів або що;


Гравці можуть грати один з одним у світі Інтернету. Наприклад, китайський гравець може грати проти іншої партії в Південній Америці;


Існують також інші міркування, такі як розрахунки, накопичення балів, передача балів, системи лояльності гравців, бали для товарообмінних торгів та інше;


Залежно від юридичної точки зору, чи можуть оператори повернути грошові депозити назад гравцям тощо?
Звичайно, намір Групи заборонити гравцям, які не досягли віку (скажімо) 16;


Основна технологічна інфраструктура платформи Apollon використовує:
BFT-DPoS (Візантійський відмова від толерантного консенсусу та делегованих доказів ставок), доповнений блокчинем як механізм консенсусу з найсучаснішими технологіями, такими як модульні інтелектуальні контракти, докази від нульового знання та технології державного каналу для створення високопродуктивних технологій, пропускна спроможність, висока безпека, ресурсозберігаючі технології з недорогою обробкою.

Longtooth, оскільки він є одним з найбільш інноваційних децентралізованих комунікаційних протоколів у світі, для надання послуг прямого зв’язку без використання центральних серверів. Це кращий спосіб розгортання технології для запобігання або зменшення будь-якого хакерського ризику, що виникає внаслідок однієї помилки.


Компанія TuYYo – один з найбагатших в світі інструментів для роботи з IM, що забезпечує найсучасніші особисті ключі від загальної та приватної (гарячої та холодної) особистих ключів – захищає передачу будь-якого повідомлення або документа через платформу.


NTRUsign підпис і алгоритм хешування Keccak-512 для зниження ризику та загрози швидкого розвитку квантових обчислень та популяризації квантових комп’ютерів.


Платформа Apollon дозволяє використовувати технології взаємодії з ланцюгами взаємодії, що дозволяє різні блочні канали для підключення та спілкування один з одним. Різноманітні системи можуть проходити та інтегруватися один з одним для забезпечення ефективної, зручної, безпечної та стабільної обробки даних. Система Apollon Blockchain дозволяє виконувати паралельну обробку великої кількості даних блокчейнів. Вони уважно стежать за розвитком ІТ у справі “Пратт” та “Уітні” про розгортання Blockchain, що може спричинити зміни у майбутньому процесі розгортання FinTech.


APO є набагато екологічнішою схемою криптовалюта та блокчейнами порівняно з механізмом консенсусу Bitcoin та Ethereum PoW. Механізм консенсусу DPoS, який вони прийняли, не потребує збільшення потужності, щоб конкурувати за право книги, тому він позбавляє можливості обчислювальної техніки та значно економить ресурси.
Команда, що працює над платформою Apollon, має винятково досвідчений досвід у галузі технологій та фінансів, а також добре пов’язана в блочних і криптовалютних просторах. Генеральний директор Алан Лау добре відомий своїми роботами з Hewlett-Packard, включаючи першу в світі онлайн-торгівлю Unix на Шанхайській фондовій біржі, що робить HP відомим брендом у Китаї. Останнім часом він був інвестором, розробником і виконавчим директором у сферах IOT, push messaging, штучного інтелекту, пост-квантового шифрування та онлайн-ігор. КТО Робін Фан був керівником інформаційних технологій для Обмінного фонду та клірингової корпорації в Гонконгу протягом 8 років і був ключовим у перетворенні біржі з відкритого середовища обличчя до електронної торгівлі. Він почав створювати інформаційне середовище Exchange з нуля і був відповідальним за придбання та реалізацію торговельно-клірингових систем ф’ючерсів та опціонів OMEX. Він також працював в області інформаційних технологій для провідних міжнародних фінансових компаній, включаючи Morgan Stanley, Банк Китаю та інші.

Рішення
ap1.PNG

Група прагне вести міжнародний бізнес. Щоб уникнути або послабити непотрібне транзакційне ускладнення на основі коливань ринкової вартості монети APO, Apollon створює структуру цифрової валюти на основі двошарової структури на основі:
Сценарій застосування Apo

Сервіс платформи охоплює всю індустрію розваг, включаючи, але не обмежуючись цим, ігри, туризм та перехресні заходи з ефективними платіжними системами. Крім того, Група також хотіла б побачити зменшення транзакційних витрат, підвищення операційної ефективності та просування нових моделей економічного зростання колективно.

    Онлайн-гра

Низька вартість та
платіж у режимі реального часу та розрахунків. Подвійна система зберігає значну кількість часу та зусиль для реєстрації індивідуальних операторів та інфраструктури соціальних мереж KYC.

    
Туризм


Відкрита, справедлива, прозора та довірлива екосистема Система оплати та розрахунків Open Source Travel Service Основна хмарна платформа Глобальна система дорожньої кредитної системи Страхування подорожей Страхова цінність Керування споживанням кредитів


    
E Sport


Офлайн-розважальний центр Широкомасштабна відкрита платформа Низька вартість та реальний час Оплата та розрахункова система Система лояльності гравця.

ap2.PNG

Бачення Аполлона Блокхейна

Ділове бачення Apollon полягає в наданні комплексних інфраструктурних послуг Blockchain на комерційному рівні. Основна компетенція Групи в цій бізнес-моделі полягає в наступних напрямках:
a. Концепція ринкової спільноти, що базується на різноманітних пропозиціях пан-розваг
б Розробка потужних та надійних технологій в областях безпеки Blockchain, бічних ланцюгів та Blockchain
с Сильне та безпечне пропозиція на платіжні інструменти та платіжний шлюз
д. Структурування 2-х рівневої валютної структури для полегшення бокових точок оператора платформи

ap.PNG

Про Блокхейн Apollon
Смілою метою Apollon Blockchain є стати лідером у перетворенні цифрової економічної екосистеми для глобального бізнесу та розваг. Оскільки ці поля вже переміщують мільярди в різних валютах і мають глобальний характер, Проект Аполлона Блокчейна стане економічним благом шляхом надання базової технологічної інфраструктури для комерційних застосувань. Apollon Blockchain створює дуже сумісну та експансивну структуру, яка реалізує безкоштовний потік вартості для розваг та відпочинку в цифровій економічній мережі, заснованій на блокчейні.

Команда
ap3.PNG
Для отримання додаткової інформації відвідайте:
Website: https://www.apollon-foundation.org/
Whitepaper: https://www.apollon-foundation.org/static/file/Apollon_Whitepaper.pdf
Telegram: https://t.me/apollonalliance
Twitter: https://twitter.com/ApollonAlliance?s=09
Facebook: https://www.facebook.com/ApollonAlliance/
Reddit: https://www.reddit.com/u/ApollonAlliance
Medium: https://medium.com/@apollonfoundation

By Arsenyo


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

DISCIPLINA Tесhnоlоgiеѕ

Orozu