CoinAnalyst

Картинки по запросу CoinAnalyst
CoinAnalyst – це німецька компанія з обмеженнями, яка пропонує інформацію для великої дослідницької групи, створена на основі KI
CoinAnalyst – це німецька компанія з обмеженнями, яка пропонує інформацію для великої дослідницької групи, створена на основі KI. Він забезпечує платформу для розумного сканування інформації та дослідження для всіх предметів Крипто-монет.
Складне розподіл фізичного вибору та оцінка даних зазвичай змінюється на робототехнічні форми. З CoinAnalyst ми закликаємо продавців послідовно розуміти почуття брокерів і клієнтів, які належать до кожної валюти. Це дає шлюз, подібний до coinmarketcap.com, і реєструє всі обмінні монети.
Група CoinAnalyst з задоволенням заявляє, що наш період Pre-ICO був відкритий авторитетно! Тим часом, і відкриття нашої ICO 7 липня, ви можете придбати токени COY за знижкою 30%. Нарешті, ви повинні перейти на сайт CoinAnalyst і натиснути на захоплення “Purchy COG Tokens”, щоб почати процедуру. Щоб увійти, ви в основному вивчаєте сайт CoinAnalyst та торкнетеся знімка “Purchase COY Tokens”, щоб почати процес. Оцінка та переваги CoinAnalyst легко вписуються під час крипто-вітрини.
Інформація про ринок готується виключно як вказано монетами. Хронічне дослідження може використовуватися для порівняння поточної ринкової поведінки та попередніх КПЕ.
Більше інформації на http://coinanalyst.tech

Мета CoinAnalyst:


CoinAnalyst чекає на задоволення обману, що додасть невизначеності для обміну крипто всередині. Пройшовши навколо як провідник у цьому просторі, ми додамо додатковий шар досліджень і непохитний
якість на ринку, що робить більш природні випробування в цілому.
Перевага:
Умілі крипто-брокери та фінансові фахівці, наприклад, багатопланові інвестиції та “кити”. Крипто брокери та фінансові спеціалісти, які є новими середніми людьми для постачальників інформації, наприклад, торгівля товарами та ресурсами

Програмне забезпечення має безліч функцій та програм, таких як:

• Форуми та блоги: форуми, орієнтовані на монети, скануються та індексуються. Використовуючи спеціальні методи розбору, всі повідомлення на цих форумах витягуються та зберігаються окремо, включаючи ідентифіковані метадані.
• Ресурси соціальних мереж: дані та повідомлення з соціальних мереж (наприклад, Facebook, YouTube, Google Plus, Instagram, reddit, vkontakte та ін.) Та послуги мікроблогів (наприклад, Twitter) збираються через доступні API.
• Постійне зберігання повного тексту: всі статті або повідомлення зберігаються у повному тексті в індексі системи та доступні для подальших оцінок.
• Індексація друку та аудіо / відео: за бажанням можуть бути включені статті та аудіо / відео потоки від мовників. Використовуючи движок “мовлення до тексту”, вміст потоків може бути перетворено в текстовий файл та індексовано в системі.
• Мета-пошук: для пошуку нових раніше невідомих джерел використовується модуль пошуку мета, який використовує ключові слова (такі як імена монет) для запиту глобальних пошукових систем і інтегрує повернуті результати до індексу після автоматичної перевірки релевантності.
• Багатомовний: система підтримує сканування та індексування на всіх загальних загальних мовах (включаючи російську, арабську, японську та китайську).
• Зробити всі голоси видимими: платформа використовує свою систему сканування у фоновому режимі, щоб використовувати так званий інтелект натовпу. Величезні простори Інтернету приховують незліченну кількість бітів інформації від незліченних користувачів, які досить значні, але важко дослідити та обробляти. Завдяки нашій системі сканування ми можемо збирати та зміцнювати всю цю інформацію, щоб користувачі отримували важливу інформацію, яка в іншому випадку їх пройшла.
Платформа пропонує ексклюзивні аналізи, пов’язані з каналами даних криптографії та постійно оновлюваною базою даних для всіх криптовалют. Це пропонує портал, який схожий на coinmarketcap.com, і дає огляд усіх монет, що торгуються. Якщо ви натиснете монету, ви отримаєте багато інформації. По суті, ці компоненти пропонуються:
● Ринкові дані обробляються окремо на основі монет.
● Для кожної монети існує аналіз стану кво та аналіз трендів.
● Історичний аналіз може бути використаний для порівняння поточної ринкової поведінки з попередніми КПЕ.
● Аналіз релевантності визначає дуже актуальні новини та повідомлення.
Аналіз буде зосереджений на “настрої”, який в даний час є рушійною силою криптографічних ринків. Всі документи / публікації класифікуються на основі їхнього почуття за допомогою алгоритму машинного навчання: негативний, позитивний чи нейтральний. Поради щодо торгівлі також відображаються для кожної валюти, на основі даних від tradingview.com. Повідомлення відображаються для кожного насосу та скидання, оскільки вони в основному виконуються у великих групах Telegram. Абоненти також можуть швидко отримати прямий сповіщення про Telegram або електронну пошту. Для індивідуальних і широких досліджень CoinAnalyst пропонує різні інші додаткові функції. Це дозволяє проводити різноманітний аналіз повідомлень, новин, записів в Інтернеті.

Токен CoinAnalyst – COY:
Ми створюємо універсальний токен ERC20 із коротким назвою “Shy”, що дозволяє використовувати крипто-переваги в рамках біологічної системи CoinAnalyst. Використання COY в органічній спільноті CoinAnalyst дає клієнтам додаткові переваги та організовує переваги для їх посилення
Розвиток CoinAnalyst.


Токенні показники:
Тип токена: ERC-20
Загальна токенна поставка: 3,570,000,000 COL
Загальні токени, продані в основній продажі: 1,875,000,000 COL (50%)
Базова вартість: 0.01EUR = 1COY

Команда:


Cogia, материнська компанія CoinAnalyst, має більш ніж семирічний досвід розробки продуктів для інтелектуального пошуку, організації та аналізу інформації. В результаті багаторічної співпраці з замовниками з усіх секторів економіки та державного сектору, а також співпраці з науковими установами, такими як Fraunhofer, було створено інноваційний набір продуктів, який гнучко адаптується до вимог проекту. Команда Coinanalyst має 13 досвідчених членів основної команди з різними знаннями. Він також може розраховувати на дуже широку пораду або консультацію з 23 членів.
Члени команди:
Паскаль Лаурія – засновник і виконавчий директор
Тобіас Шнорр – засновник і технічний директор
Саймон Хенцель – засновник і КМО
Марк Дунбар – фінансовий директор
Мартін Крейцманн – менеджер з питань продуктів, UX
Томас Рейтер – Майкл Крігер – Олександра Веттер – Алесіа Йоско – Хунг Сюань Ті Ду – вчений з питань даних
Крістіан Швітц – менеджер основних рахунків
Тобіас Циммер – Розвиток бізнесу
Моніка Краус – Назад

team1.jpgtm2.jpgtm3.jpg

Посилання


Website: https://coinanalyst.tech/
WhitePaper: https://coinanalyst.tech/whitepaper/ru
Telegram: https://t.me/CoinAnalyst
Twitter: https://twitter.com/CoinAnalystTech
Facebook: https://fb.com/CoinAnalyst.tech
Ann: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4553885.0

By Arsenyo
0x3fef8f611eF7A5242b38dc069847506CcA3a1633

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

DISCIPLINA Tесhnоlоgiеѕ

Orozu