Maketoken

image.png

Проект Make


Ця сучасна медіа-платформа має дуже хороші перспективи - клієнти зможуть оцінити всі переваги проекту на базі блокчейнів. Кожна операція, яка буде виконуватися, знаходиться на захищеній та прозорої платформі - інтелектуальні контракти використовуються для того, щоб клієнт проекту був зручний для роботи.


Як це працює?



Користувачі платформи зможуть отримати найпопулярніший вміст, зберігати його або поширювати його за допомогою різних месенджерів. Розробники хочуть зробити свої проекти по-справжньому глобальними - люди зможуть укласти перспективні контракти з певними брендами, які зацікавлені у створенні ефективної реклами. У цьому випадку все залежатиме від чийого чину - якщо він регулярно створює або поширює дуже якісний контент, то він безумовно матиме можливість монетизувати свій бізнес.

Тепер бачимо рекламу, шукаємо фотографії, працюємо з контентом - це чудовий спосіб заробляти гроші. Немає обмежень чи труднощів із використанням соціальних мереж - у будь-який час ви можете отримати доступ до потрібного вмісту. Щоб вжити заходів у рамках програми Make, використовуватиметься маркери проекту, які можна придбати для криптовалюти або фітофондів


Інформація про продажі токенів






Переваги проектування


Чому клієнти з платформи будуть задоволені такою співпрацею, як:Отримайте подарунки на свої щоденні заходи. Ви регулярно бачите рекламу або обмінюйтесь фотографіями друзями - тепер це дозволить вам створити! Створюйте якісний вміст, дивіться рекламні акції, діліться своїми улюбленими фотографіями з друзями - всі дії на платформі Make дозволяють отримувати токени.
Платформа, яка дозволяє систематизувати роботу з усіма соціальними службами. Вам більше не потрібно постійно переходити між апостолами, шукати картинки, які потрібні кілька разів, просто виберіть потрібний вміст і поділіться ним у всіх ваших сервісах.
Відомі бренди регулярно проводять різні рекламні кампанії. Це також чудовий спосіб заробляти гроші - вам не потрібно багато чого, просто грайте в цю гру, перегляньте вміст, відповідайте на запитання, поширюйте рекламу. Кожна дія передбачає отримання певної кількості токенів.
Велика кількість сучасних людей завжди використовує можливості цифрових технологій - соціальні мережі, різні рекламні майданчики, обмін контентом. Все це дуже популярно. В даний час технологія блокчейнів активно впроваджується - це гарна можливість створення децентралізованої та безпечної платформи для роботи з різними типами даних. Project Make є інноваційною медіа-платформою, яка базується на перевагах існуючої технології блок-чейнів. Це хороша можливість для користувачів, вони можуть не тільки отримати доступ до потрібного вмісту, а й монетизувати власні зусилля для створення цього вмісту.




Посилання

Website: http://maketoken.io/
WhitePaper: http://maketoken.io/MAKE_Whitepaper_v0.1.3.pdf
Telegram: https://t.me/MAKE_Token
Twitter: https://twitter.com/MAKE_Token
Facebook: https: // http://www.facebook.com/maketoken/
Ann: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4576061.0


By Arsenyo

0x3fef8f611eF7A5242b38dc069847506CcA3a1633

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

DISCIPLINA Tесhnоlоgiеѕ

Orozu