Kubitx


Ми живемо в цифрову епоху. У цій невиразній технології у нас немає нічого. У нас все, що ми хочемо. Технологія розуміє той факт, що час - це гроші і тримати нас у цьому, він допоміг створити багато платформ, пов'язаних з кожною галуззю. Транзакції є простими і більш посилюються за рахунок використання цифрової валюти або криптовалюти. Обмін криптовалютою на центральних платформах безпечний, безпечний та швидкий. Багато централізованих платформ будуються з дуже екстравагантних технологій і майже ідеально підходять для транзакцій. Але існує дуже велика проблема, яка виникає через використання централізованої платформи. Такі платформи в основному встановлюються під час стріли і ведуть до провалу. Це призводить до багатьох питань, таких як невдача на ринку та призводить до ризику споживачів. Централізована платформа побудована з найсучасніших технологій і є дуже безпечною і захищеною, але для досягнення успіху платформи цих двох опор не достатньо. Довіра є найбільшим і найважливішим елементом, на якому залежить ефективність та практичність платформи, і саме тоді децентралізована платформа йде рука об руку. Торгівля криптовалютою є надзвичайно вигідною, оскільки через тривалу тенденцію до крипто-золотої лихоманки, а також тому, що вони займають значно менше часу і дуже безпечні, але децентралізація додає ще одну перевагу, а це - довіра. Надійні платформи заохочують людей брати участь у криптова торгівлі.
Для підтримки криптообмінників, дуже захоплюючої платформи, KuBitX була створена. Платформа, розташована на Мальті, спрямована на побудову інноваційної та децентралізованої платформи для полегшення криптообмінників для постійних криптодержавників, а також любителів бізнесменів. Платформа - це дуже проста у використанні, зручна та надійна платформа для торговельного двигуна. Платформа встановила свої цілі полегшення використання та впливу криптокультур на ринках, що розвиваються. Існує проблема з багатьма платформами, пов'язаними з місцями, оскільки вони обмежені лише деякими місцями і не можуть бути використані в віддалених секторах. Але це є простим завданням для нашої платформи KuBitX. Платформа пропонує багато переваг для всіх користувачів без будь-яких упереджень. Платформа забезпечує найкращу безпеку завдяки використанню авансового торгового двигуна та розширеного безпечного кошика. Платформа видає децентралізований токен KBX, який використовується як нативний токен для платформи. Токен може бути використаний для оплати торгових платежів, а також може бути конвертований у валюту фіати. Використання цього токена робить платформу доступною за ціною, яка забезпечує прямий інтерфейс і виключає вимогу про оплату посередника. Платформа забезпечує повну прозорість і ніколи не залишає ризики для активів користувачів.


Проект KuBitX - справжня перша глобальна біржа.


KuBitX - одна з найдосконаліших торгових платформ у майбутньому, а також дуже потужна для криптовалюти! Розроблений спеціально дуже зручним способом, щоб дозволити людям з усіх областей та фонів отримати уявлення про замок, який обертається в кімнаті Blockchain та криптовалюті.
Має спеціалізовану команду, яка працює на роботі, на базі 500 компаній та однієї з "великих чотирьох" консалтингових компаній.
Компанія KuBitX Excange зобов'язується встановлювати всі основи та відносини для обміну фокусною ціллю KuBitX як засобу відкриття та залучення економіки для нових ринків. Крім того, всі торгові збори будуть виплачені за допомогою Token Token KBX.
Проект KuBitX ніколи не буде стягувати кошти з інших крипто-валют, якщо користувач не має наших токенів, які будуть легко отримати в нашому обміні.
KuBitX є тут, щоб забезпечити прозоре обслуговування наших клієнтів, і ніколи не жертвувати цілісність даних всіх своїх користувачів.
Щоб зареєструвати KuBitX Exchange, ви можете побачити його та розпочати реєстрацію за посиланням нижче:
https://dashboard.kubitx.io/users/sign_in
Проект KuBitX допоможе вам! І ви можете побачити всі докази, які будуть корисні вам нижче:


Висока масштабованість.


    
Наші платформи дуже масштабовані, готові отримувати нові функції, щоб покращити досвід роботи наших користувачів.


Технологія Blockchain.


    
Наші токени спочатку були засновані на Blockchain Ethereum. Ми плануємо запустити нашу власну мережу в найближчому майбутньому, яка тоді буде дуже корисна в багатьох випадках, як-от найпоширеніші соціальні, корисні, адміністративні та упр
авлінські питання в країнах, що розвиваються.

Дуже низька вартість!


    
Наші платформи пропонують конкурентоспроможні торгові витрати, які будуть навіть дешевші та зручніші за допомогою нашого токену.


Безпечний.


    
Ми розробили великі тести з поточною платформою, що дозволяє нам робити певні кроки вперед, а наша команда з безпеки походить від провідної організації.


Екосистеми.


    
Будучи прихильниками екосистеми платоспроможності, ми вважаємо, що традиційна фінансова система, зрештою, буде частково замінена через деструктивні вірування, цензуру та освічені громади.


Мінімізований ризик.


    
Наша багатоваркова гаманець та стратегія холодного зберігання мінімізують валютну експозицію нашого трейдера. Ми об'єднали різні стратегії, щоб захистити кошти, які продаються на нашій платформі.


Токен


     Токен Ім'я: Кубіткоін, (KBX).
     Тип Token: ERC-20
     Загальна поставка: 500 000 000
     Ціна 1 ETH = 8909,09 Кубіткойн (KBX).
     Приймаються валюти: ETH.
     М'яка шапка: 10 000 ETH.
     Жорсткий цоколь: 25000 ETH.
     Приватний раунд бонус: 20%.
     Громадський раунд бонус: 10%.
     Нерозпродані Токени Всі: Горіли.



Розподіл токенів:



     Bounty та Airdrop: 2%.
     Радник ради: 3%.
     Загальний раунд: 16%.
     Інвестиційний фонд KuBitX: 20%.
     Команда засновників та розробників: 23%.
     Попередній відкритий раунд: 36%.


Розподіл фондів:


     Партнерство: 5%.
     Закон: 7.5%.
     Операція: 12,5%.
     Технологія: 15%.
     Просування / маркетинг: 15%.
     Резерв: 15%.
     Ліквідність: 30%.


Висновок


Централізовані платформи дуже добре обіймають ідеї безпеки та використовують дуже нові технології в їхньому розвитку. Але цих можливостей недостатньо для залучення простої людини, оскільки вони не можуть використовувати свої цінні активи над проектом миряни, що не гарантує довіри. Щоб отримати добру віру в людей, прозорість, доступність і доступність також дуже потрібні. Платформа KuBitX розуміє проблеми та заощаджує нас від торгівлі нашою криптовалютою над ризикованою платформою. Розроблена дуже талановитими та кваліфікованими фахівцями, платформа повністю зосереджена на тому, щоб стати найбільш різноманітною платформою в торгівлі та біржовому ринку. На мій погляд, ця платформа насправді є найдивнішою, яку я зустрічаю на сьогоднішній день. Кудо на платформу, оскільки воно має величезний потенціал, щоб стати масовим ударом у сфері криптообміну.

 

Посилання

WEBSITE : https://www.kubitx.io/
WHITEPAPER : https://www.kubitx.io/KuBitX_Whitepaper_v1.1_En.pdf
TWITTER : https://twitter.com/kubitx
FACEBOOK : https://www.facebook.com/kubitx/
MEDIUM : https://medium.com/@kubitx
YOUTUBE : https://www.youtube.com/channel/UCm6o0xRXXlrPR0-OqcBwXOA
TELEGRAM : https://t.me/kubitx_official
REDDIT : https://www.reddit.com/r/KubitX/
ANN THREAD : https://bitcointalk.org/index.php?topic=4628365

By Arsenyo
0x3fef8f611eF7A5242b38dc069847506CcA3a1633

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

DISCIPLINA Tесhnоlоgiеѕ

Orozu