REFINE MEDIUM











Екосистема обертається навколо карт Refine Medium або XRM. Ці лексеми засновані на блокчейн Ethereum. Вони є основним інструментом обміну цінностями між рекламодавцями, творцями вмісту та користувачами.

Програмний код Refine Medium є відкритим кодом та заснований на розумному контракті блокчейн Ethereum. Зберігання відеоконтенту децентралізовано та побудовано на протоколі IPFS.

Загалом Refine Medium має на меті змінити багатомільярдний ринок обміну відео. Вони хочуть орієнтуватися на великих постачальників, таких як YouTube, забезпечуючи децентралізовані, прозорі та ефективні платформи з мінімальними витратами.

Особливості Refine Medium

Ось деякі основні особливості Refine Medium:

    Зберігати відеоконтент децентралізовано (Refine Medium використовує протокол IPFS)
    Користувачі можуть завантажувати відео та створювати безкоштовні канали
    Виробники відео можуть продавати доступ до преміум-вмісту
    Глядачі можуть підтримувати та дарувати творцям вмісту
     Користувачі можуть отримувати нагороди в обмін за перегляд безкоштовних відео
     Придбати вміст преміум-класу з маркерами XRM може кожен
     Рекламодавці можуть розміщувати рекламу на платформі та надсилати платежі безпосередньо користувачам - у тому числі творцям відео та глядачам
     Програмне забезпечення з відкритим кодом побудоване на блокчейн Ethereum та смарт-контракти

Усі платежі на платформі здійснюються автоматично в токенах XRM і зберігаються на блокчейні.

Токени XRM засновані на розумному договорі блокчейн Ethereum і є головним інструментом для передачі цінності між рекламодавцями, творцями вмісту та користувачами.

Токени XRM можна легко придбати або продати в будь-якому процесі обміну криптовалют у світі, як тільки маркер завершено.

Ієрархічне зберігання відеороликів, завантажених на платформу, побудовано за протоколом IPFS, що дозволяє зберігати файли мережі розподільної мережі без жодного спільного центру управління.

Розваги та медіа-індустрія є витонченою здатністю зазнати зриву блокчейна та включити прагматичне використання криптовалюти. Існуючі ділові моделі бізнес-індустрії відео в Інтернеті зазнають серйозної невдачі з появою відеоплатформ на базі блокчейна, які повернуть управління в руки користувачів, які живлять економіку розваг - глядачів та творців. Блиск та мерехтіння індустрії розваг минулого року можна повернути сяйвом сучасних технологій.


Однією з особливостей, що мені подобається на цій платформі, є те, що завантаження буде зручним для користувачів. Ми всі згодні з тим, що blockchain - це не найдоступніша технологія, якою користуються бабуся і дідусь, і такі типи платформ потрібні, щоб зробити це легким для старих людей, дітей та невігласів технологій. Незважаючи на те, що незнання технології вже не є хорошим приводом, наявність таких зручних платформ підходить для прийняття blockchain.

Дані є дуже безпечними, оскільки блокчейн зберігає всі дані фрагментовані на різних вузлах у всьому світі. Навіть хтось захоплює вашу інформацію на одному з комп’ютерів; ваші дані все ще будуть безпечними, оскільки на злому комп’ютері буде знаходитися лише фрагмент даних, і це не матиме сенсу для хакера. Крім того, копії даних будуть на різних комп’ютерах, що зробить злому, зміну чи зміну даних неможливим, якщо ви не передасте свій приватний ключ третім особам. Ця технологія робить не тільки ваші дані, але і вашу репутацію настільки ж безпечною, як і сьогодні, за допомогою технології, що сьогодні є блокчейном.

Як працює Refine Medium?

  -  Рекламодавці

Рекламодавці можуть завантажувати рекламні відео на платформу. Рекламодавці можуть встановлювати ціни за перегляд, а потім орієнтувати глядачів на основі країни, міста, статі, віку та інтересів.

Рекламодавці можуть додавати свої банери або розміщувати коротке рекламне відео тривалістю до 30 секунд у відео, перерахованому завантажувачем, безкоштовно.

Рекламодавці можуть додавати на ринок Viuly відеоролики, що рекламують певні товари чи послуги, а також текстові описи, характеристики та ціни.

Відео буде показано лише користувачам вибраної цільової групи. Рекламодавці оплачують вартість кожного перегляду на платформу, автор отримує 65% від суми, а користувач - 25%. Якщо користувачів цікавить конкретний товар, вони можуть придбати товар чи послугу, рекламовану у відео, натиснувши кнопку «Купити» та оплатити жетони XRM безпосередньо зі свого гаманця до гаманця клієнта.

   - Творець вмісту

Творці відео можуть завантажувати свої відео та визначати ціни лише за перегляд. Користувачі, зацікавлені у перегляді преміум-вмісту, можуть оплатити вказану вартість, після чого одразу вони можуть мати доступ до відео. Це дозволяє, наприклад, творцям вмісту продавати відео-уроки за високими цінами.

Творці відео також можуть створювати платні канали. Користувачі можуть платити щоденну, щотижневу, щомісячну або щорічну абонентську плату за цей канал.

Оголошення, вбудовані у кожне відео. Творці відео можуть вказувати, які відео безкоштовно переглядати, підтримувані рекламою (не засновані на підписці). Однак користувачі також можуть запустити відео як "безкоштовну рекламу" та розмістити кнопку під пожертвою під відео. Глядачі можуть підтримувати творців, надсилаючи їм маркери XRM.

   - Користувач

Користувачі можуть переглядати відео безкоштовно без реклами. Або вони можуть допомогти творцям вмісту за допомогою кнопок пожертвувань, підписок на платний канал або перегляду відео, підтримуваних рекламою.

Однак користувачі також мають можливість заробляти гроші, лише переглядаючи рекламу. Користувачі можуть переглядати відеорекламу, завантажену рекламодавцем. У цьому випадку вони отримують 90% ціни за перегляд, визначений рекламодавцем

Користувачі можуть використовувати картки XRM безпосередньо зі своїх гаманців. Вони можуть купувати товари та послуги, рекламовані у відео, яке вони переглядають, наприклад, або оплачувати продавця маркерами XRM

Посилання:
Website: https://refinemedium.com
Telegram: https://t.me/joinchat/Gd45-BKEzwRk9YsbmDmgcg
Whitepaper: https://refinemedium.com/pdf/whitepaper.pdf
Ann Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5128882.0
Facebook: https://www.facebook.com/refinemedium
Twitter: https://twitter.com/RefineMedium
Medium: https://medium.com/refineupdate
Reddit: https://old.reddit.com/r/RefineMedium/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/refinemedium/

Автор: Arsernyo
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=893090
0x3fef8f611eF7A5242b38dc069847506CcA3a1633



Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

DISCIPLINA Tесhnоlоgiеѕ

Orozu